dinsdag 27 juli 2010

ooievaars
Posted by Picasa
Dit albumpje heb ik gemaakt met foto's die ik vorig jaar heb gemaakt toen er bij ons in het dorp heel veel ooievaars samen kwamen voordat ze vertrokken naar het zuiden.
Het albumpje heb ik gemaakt van karton en het leuke van dit karton is dat het aan de ene kant chipboard is en aan de anderekant golf karton. bij het golf karton heb ik aan de randen het bovenstelaagje eraf gehaald zodat je de golfjes kan zien en toen heb ik glimmermist op de randen gespoten.
Gebruikt matrialen: karton, papier (crate paper), chipboard (letters, vogel, bomen), inkt, glimmermist, knopen, bloemen, lint, kant, boekbinders ringen, eylets, hotfix steentjes, borduur garen en rub-ons.

6 opmerkingen:

 1. Heel mooi album geworden gave kleuren en een super leuk onderwerp.
  groetjes,Lean.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een onwijs leuk albumpje. Heel erg leuk gedaan met het karton en de glimmermist.

  Groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig boekje zeg!!! En wat veel ooievaars!!!!
  P.s ik mis je op het SD forum...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb nog nooit zo veel ooievaars bij elkaar gezien. Wat een gaaf boekje zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Jannie

  wat een mooie boekjes e creaties heb je ik ben gelijk je volger maar geworden zodat ik je niet uit het oog verlies haha gr Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. oh wow wat ziet dit er mooi uit! Ik moet je eerlijk zeggen dat ik nog maar zelden een ooievaar gezien heb, laat staan zoveel bij elkaar! Ik woon toch niet ver van Sint-Oedenrode vandaan en kom er zelfs wel eens ooit, maar nee.....ik heb ze niet gezien!

  BeantwoordenVerwijderen